Nieuws

Antoniusschool gesloten op 5 oktober i.v.m. staking

Maandag

Het is u ongetwijfeld niet ontgaan dat leerkrachten van basisscholen zich ernstig zorgen maken over de toekomst van het primair onderwijs in Nederland. Door lage salarissen en hoge werkdruk is het beroep van leraar onaantrekkelijk geworden. lees verder »

Studiedag SKOBOS

Woensdag

Op vrijdag 22 september aanstaande vindt de jaarlijkse studiedag plaats voor alle personeelsleden van SKOBOS. lees verder »

Herinrichting schoolzone Montfortlaan

Maandag

De huidige verkeerssituatie rondom onze school levert regelmatig onoverzichtelijke, onveilige situaties op en daarom zijn er al langer plannen om deze situatie te verbeteren. De gemeente presenteerde op 6 september j.l. de plannen rondom de herinrichting van de verkeerssituatie rond onze school. Op 18 september a.s. wordt er daadwerkelijk gestart en zal er de nodige overlast ontstaan doordat er wegen (gedeeltelijk) worden afgesloten. De werkzaamheden duren tot januari 2018. lees verder »

Leren in de buitenlucht

Dinsdag

De Antoniusschool heeft dinsdag 11 april meegedaan met de landelijke buitenlesdag van Jantje Beton. We hebben hier op geheel eigen wijze vorm aan gegeven met veel verschillende activiteiten die een beroep doen op diverse talenten van kinderen. lees verder »

Nationale Buitenlesdag

Donderdag

Dinsdag 11 april 2017 is Nationale Buitenlesdag! Op Buitenlesdag geven leerkrachten in heel Nederland buiten les. Ook op Kindecentrum de Bongerd & Antoniusschool doen we hieraan mee. lees verder »